1

Onderwerp: Marja Lokers

Hallo,

Ik ben in 1990 op vakantie geweest in Diekirch (Luxemburg). Daar heb ik destijds een meisje leren kennen, genaamd Marja Lokers. Ik heb vaak aan haar terug moeten denken. Vaak op internet gezocht, maar niets gevonden. Nu ontdekte ik vanmorgen dat er ene Marja Lokers op 1 april 1996 is overleden, met geboortedatum 1 januari 1971. Ik vrees, dat het om hetzelfde meisje gaat. Wie kan mij dit bevestigen? Ze woonde destijds (in 1990) volgens mij in Maasland. Ik heb nog een foto van haar. Die kan ik eventueel scannen en mailen.

Co van Driel
Waddinxveen
cdvdriel@ziggo.nl

2 Laatst bewerkt door sellh (09-05-23 18:53:10)

Re: Marja Lokers

Deze persoon werd begraven in Vledder (Drenthe). Dat ligt ver van Maasland (Zuid-Holland), dus wat dat betreft is het niet zeker (maar ook niet uitgesloten) dat het om dezelfde persoon gaat.
Om het zeker te weten, zou je voor enkele euro's, een persoonslijst kunnen aanvragen bij het Centraal Bureau voor Genealogie in Den Haag van de overleden persoon. Met de gegevens op die lijst (geboortedatum en -plaats, namen ouders, gemeenten waar ze ingeschreven is geweest tijdens haar leven) kun je ongetwijfeld concluderen of het inderdaad om dezelfde persoon gaat of om iemand anders.
Zie: http://www.cbg.nl voor meer informatie over het aanvragen van persoonslijsten.

Harm Selling
http://genealogiegroningen.nl