Hallo Cor,

Het geboorte jaar van Aaltje ter Laan, echtgenote van Enno Lammerts, is fout weergegeven op de grafsteen. (grafnummer VI DI 329 en ligt op het Selwerderhof te Groningen).

Mijn overgrootmoeder Aaltje ter Laan is geboren op 11-09-1871 te Slochteren en in Groningen overleden op 12-07-1946.

Aaltje ter Laan is een dochter van Derk ter Laan en Hinderika Oosterhuis. Het nummer van Aaltje ter Laan haar geboorte-akte is 202, geboorte registratie Slochteren 1871.

Tot zover de aanvulling.

Vriendelijke groet,

Sjon. Lammerts

Hallo Cor,

Het betreft het graf van Enno Lammerts en Aaltje ter Laan. Het graf ligt op het Selwerderhof te Groningen en heeft het administratienummer: VI DI 329. (Enno Lammerts en Aaltje ter Laan zijn mijn overgrootouders)

Enno Lammerts is geboren en overleden in de stad Groningen.

Met betrekking tot Aalje ter Laan wil ik gaarne vermelden dat haar geboorte datum 11-09-1871 is. Het geboorte jaar is fout vermeld. Aaltje ter Laan is geboren in Slochteren en overleden in Groningen.

Verder ligt ook een van hun kinderen in het graf nl. hun zoon Hinderik Lammerts.

Hinderik Lammerts is geboren te Groningen op 26-12-1908 en is overleden op 06-04-1951 in Groningen.

tot zover deze informatie

groeten,

Sjon. Lammerts.

Hallo Cor,

Mijn moeder Elfriede Hermine Martin( geborene Schneider )heeft de achternaam Martin in het jaar 1933 gekregen. Mijn moeder is toen geadopteerd door Katharina Martin geb. Schneider een zuster van haar biologische moeder.
Vandaar dat wij de naam Schneider niet op de grafsteen hebben laten graveren. Doch in diverse akten komt men deze registratie tegen.

Het betreft het graf V9-D2 44 gelegen op het Selwerderhof te Groningen.

Tot zover de aanvulling,

groeten,

Sjon. Lammerts

Hallo,

Ik heb voor u een kleine aanvulling en ik zou graag willen dat er een fout wordt gecorrigeerd in de gegevens bij het graf van mijn ouders.
Het betreft het graf van Geert Lammert gelegen op het Selwerderhof te Groningen.

Geert Lammerts is geboren te Groningen op 12 maart 1930 en is overleden op 30 november 1988 in Haren (Groningen).

In de gegevens van mijn moeder zit een fout.

De naam van mijn moeder is: Elfriede Hermine Martin ( geborene Schneider ). Elfriede Hermine is geboren op 18 november 1924 te Trier, Duitsland en is overleden in Groningen op 18 februari 2006.

De naam  van mijn moeder is dus Elfriede Hermine en geen Elfriede Hermina! Het grafnummer is V9-D2 44 en is gelegen op het Selwerderhof te Groningen.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd teken ik met een vriendelijke groet,

Sjon. Lammerts.